Databeskyttelsespolitik

Wera AB, 556412-1761, Östanvindsgatan 17, 652 21 Karlstad, Sverige, er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger og for at beskytte dem. Vi træffer naturligvis passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger på bedste vis. Det gør vi blandt andet ved at benytte firewalls, kryptering og adgangskontrol til vores lokaler og filer. Wera AB beskytter dine personoplysninger i henhold til gældende love og regler om beskyttelse af personoplysninger.

Om GDPR

Den 25. maj 2018 trådte databeskyttelsesforordningen (GDPR) i kraft.

Kort fortalt indebærer dette:

  • at dine personoplysninger beskyttes bedre, og at du har ret til at få indsigt i dine oplysninger
  • at du har ret til at få slettet personoplysninger
  • at der stilles skærpede krav om samtykke i forbindelse med mindreårige
  • fri udveksling af personoplysninger i EU.

Det vigtigste ved den nye lov er, at du får større rettigheder med hensyn til, hvordan dine personoplysninger behandles.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er informationer, der kan identificere en fysisk person, såsom navn, personnummer, telefonnummer, e-mailadresse, lokaliseringsdata, en online-identifikator, billeder eller videofilm.

Hvad forstås der ved behandling af personoplysninger?

Enhver aktivitet eller række af aktiviteter, som personoplysninger gøres til genstand for. Eksempler på behandling af personoplysninger, som Wera AB foretager, er: indsamling, registrering, organisering, systematisering, opbevaring, tilpasning eller ændring, læsning, brug, begrænsning, sletning eller tilintetgørelse.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi anvender sikkerhedsprocedurer samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Desuden anvender vi firewalls og antivirussoftware for at forhindre, at uvedkommende får adgang til dem. Der er begrænset adgang til de lokaler, hvor personoplysningerne opbevares.

Weras hjemmeside bruger SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker overførsel af data via internettet (eller andre netværk). Du skal sørge for, at SSL ikke er slået fra i browserindstillingerne. Det gør, at de oplysninger, du sender via vores kontaktformular, krypteres og forbliver private.

Hvilke data vi indsamler, og hvordan de bruges:

Kontaktformular: Via en kontaktformular på weratents.se indsamler vi personoplysninger, hvis du ønsker at kontakte os. Vi bruger disse oplysninger til at svare på din anmodning. Vi gemmer dit spørgsmål i op til 3 år. Oplysningerne på kontaktformularen videregives aldrig til tredjepart.

Kundeoplysninger: Når du er kunde hos os, skal vi bruge navn, e-mail og telefonnummer for at kunne kontakte og servicere dig. Vi skal også bruge dem til at sende fakturaer og aftaler. Hvis du holder op med at være kunde hos os, sletter vi dine data efter 3 år.

Mailudsendelser (nyheder, information og invitationer): Hvis du er kunde, leverandør eller har haft anden kontakt med os, vil vi bruge din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve, information og invitationer til hyggelige events. Du kan til enhver tid afmelde mails fra os ved at bruge afmeldelseslinket i mailen. Du modtager mails fra os på basis af en interesseafvejning. Kort sagt kan man sige, at den kommercielle interesse vejer tungere end den registreredes interesse i at have sine personoplysninger i fred. Interessen i at fortælle om vores produkter og ydelser er en legitim interesse, som ifølge GDPR giver os ret til at behandle personoplysninger baseret på en interesseafvejning. Den registrerede har en interesse i at modtage direkte markedsføring fra andre virksomheder, som er relevante for den registreredes erhvervsarbejde.

Dine rettigheder

I henhold til GDPR har du følgende rettigheder, hvis vi behandler dine personoplysninger:

  • Ret til indsigt i dine personoplysninger
  • Ret til at få rettet ukorrekte personoplysninger i vores systemer
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger fra vores systemer, medmindre vi har en legitim interesse i eller en retlig forpligtelse til at behandle dem
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger
  • Ret til begrænsning af behandling af dine personoplysninger
  • Ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger
  • Ret til dataportabilitet (for at få dine personoplysninger i et maskinlæsbart format)
  • Ret til at klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndigheden.

Cookiepolitik

For at forbedre brugeroplevelsen og af hensyn til markedsføring bruger weratents.se cookies (cookies). Ved at bruge weratents.se accepterer du dette. Her kan du læse mere om cookies og om, hvordan du takker nej til dem.

Hvad er cookies, og hvordan bruger vi dem?

Vi anvender cookies på weratents.se/no/dk for at forbedre webstedets funktioner. På denne måde forbedres også din købsoplevelse, blandt andet gennem adfærdsbaseret markedsføring.  En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, og som indeholder oplysninger, der hjælper webstedet med at identificere den besøgende.

Der findes to typer cookies: Den ene type gemmer en fil permanent på din computer, som anvendes til at registrere, hvordan du navigerer rundt på hjemmesiden. Den anden type cookies er sessionscookies. Vores webserver tildeler din computer en identifikationskode i den tid, du besøger webstedet. På denne måde blandes du ikke sammen med andre besøgende. En såkaldt sessionscookie gemmes aldrig permanent på din computer, men forsvinder, når du eksempelvis lukker din browser.

Du kan selv deaktivere brugen af cookies

Hvis du ikke ønsker at bruge cookies, skal du deaktivere cookies i browserens sikkerhedsindstillinger. Fremgangsmåden varierer, alt efter hvilken browser der anvendes. Hvis cookies deaktiveres, betyder det dog, at websidens funktionalitet begrænses.

Brug af cookies i forbindelse med markedsføring:

Facebook: Oplysningerne i disse cookies overføres til Facebook for at kunne opbygge relevante målgrupper. Wera har ikke adgang til disse brugerdata. Formålet med dette er at opbygge målgrupper og tilpasse kundeoplevelsen. Læs mere på facebook.com.

Google: Formålet med disse cookies er at hjælpe os med at analysere de besøgendes adfærd på webstedet og forbedre brugeroplevelsen. De anvendes også i forbindelse med interessebaseret markedsføring.  Se alle cookies fra Google Analytics.