Om os

Wera er et helt nyt varemærke, som blev lanceret i efteråret 2019. Men vores historie startede allerede i 1995, da vi tog navnet Eurotents. Branchen og campinglivet udvikler sig hele tiden, og det gør vi også som organisation. Det indebærer blandt andet, at vi skifter navn til Wera og satser på fremtiden. Vores filosofi er enkel: I vores travle hverdag er tiden dyrebar. Med gode produkter og en god forståelse af kundernes ønsker har vi skabt en platform til dig og alle andre kunder, der giver mere tid til afslapning – når du virkelig skal holde fri.

Via vores store erfaring med camping- og friluftslivet har vi en indgående forståelse af vores kunder og deres behov. På denne måde kan vi hjælpe dig og alle andre kunder med at finde den bedste løsning. At vi har gode produkter, der holder over tid, og konkurrencedygtige priser, har også spillet en rolle for, at vi har været på markedet i snart 25 år.

"Siden 1995."

Vi lover vores kunder:

Hurtig support

Hurtig levering

Holdbare materialer, der kan klare det nordiske klima.

Rejsen fra Eurotents til Wera

Moderselskabet, der ejer Eurotents, har siden starten i 1995 heddet Wera. I efteråret 2018 blev selskabet købt af nye ejere, hvilket indebærer en ny satsning i virksomheden. Et af de vigtigste elementer er at skabe en tydeligere profil og bedre kommunikation over for kunder og samarbejdspartnere. Service i topklasse med virkelig hurtige leverancer – det lover vi. Vi vil også forbedre kundekontakten og detaljerne i produkterne endnu mere.

Wera - når du virkelig skal holde fri

Produkter fra Eurotents

Med mere end 20 år i branchen er det naturligt, at vi har mange kunder, der har handlet produkter under varemærket Eurotents. Vi vil fortsætte med at tilbyde telte af varemærket Eurotents, så længe de er på lager. Derimod vil de nye kollektioner, der fremstilles, gå under navnet Wera. På vores lager har vi også reservedele til Eurotents-sortimentet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du er velkommen til at kontakte os!