"Alles store favorit"

Wera

Prestige 3000

Med sin dybde på 3,0 m er det et glimrende valg til dem, der vil have lidt ekstra plads i teltet.

Prestige fremstilles med det slidstærke All Season-materiale, der giver teltet unikke vedligeholdelsesegenskaber. De to fordøre har en praktisk bredde, og der er også døre i begge sider nær gavlvinduerne. Der er vinduesklapper, der kan åbnes, med myggenet i begge sider, der gør det lettere at lufte ud i teltet for at opnå et optimalt indeklima.

Tagstoffet har et flot mønster, så det holder sig pænt selv efter flere års brug. Front- og sidepartier er naturligvis både foldbare og aftagelige. Prestige 3000 fås i den smagfulde grå farve Steel. Sæsoncampisterne vælger som oftest det stabile Prenox-stangsæt, mens rejsecampister foretrækker IXL-stangsættet på grund af dets lave vægt.

Prestige 3000 vil fortsat blive solgt under varemærket Eurotents, så længe lager haves. Derefter vil kollektionen gå under varemærkenavnet Wera. Prestige 3000 vil også blive leveret under varemærkenavnet Wera fra foråret 2020.

Medfølgende udstyr

  • Ny gardinkollektion for 2020.
  • Skørt.
  • Verandastang og teltposer.

Ekstraudstyr

  • Stormsikring.
  • Anneks.

"Et glimrende valg til dem, der vil have lidt ekstra plads i teltet."

De to fordøre har en praktisk bredde, og der er også døre i begge sider nær gavlvinduerne.

Der er vinduesklapper, der kan åbnes, med myggenet i begge sider, der gør det lettere at lufte ud i teltet for at opnå et optimalt indeklima.

Pris fra

11 890 DKK